Utworzyłam blog,
w którym będziemy sobie przypominać nasze dawne, dobre przepisy, pokazywać jak
modyfikować te przepisy do indywidualnych potrzeb, publikować ciekawe przepisy
o ile uwzględniają typowość kuchni polskiej, tradycyjne odżywianie, nie używają
wysoko - przetworzonych produktów, przypraw (vegeta, maggi itd.), stosują się
na ile to możliwe do polskiej sezonowości, jeśli chodzi o produkty. Pokażemy
też jak "spolszczyć” niektóre przepisy, dostosowując je do naszych gustów
kulinarnych.
Utworzyłam blog, w którym będziemy sobie przypominać nasze dawne, dobre przepisy, pokazywać jak modyfikować te przepisy do indywidualnych potrzeb, publikować ciekawe przepisy o ile uwzględniają typowość kuchni polskiej, tradycyjne odżywianie, nie używają wysoko - przetworzonych produktów, przypraw (vegeta, maggi itd.), stosują się na ile to możliwe do polskiej sezonowości, jeśli chodzi o produkty. Pokażemy też jak "spolszczyć” niektóre przepisy, dostosowując je do naszych gustów kulinarnych.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz